© Alles op deze site is copyright by v/d Pacific Paradise
Nieuws
Over Mij
De Lhasa
Contact
Links
Reuen
Teven
Puppies
Showuitslagen
Gallery
Over Mij
De Lhasa
Reuen
Puppies
Contact
Links
Nieuws 2016
Teven
Showuitslagen
Foto Albums
Home
Home
Ik ben Jessica Geraerts en woon in Eindhoven.
Mijn liefde voor Lhasa Apso’s is al op jonge leeftijd begonnen.
Wij woonden namelijk naast de kennel v.d. Pacific Paradise.
In plaats van buiten op straat te spelen was ik al mee aan het helpen met het verzorgen van de honden. Ik ging elke week mee naar de show en ik vond het helemaal geweldig.

Indertijd fokte de kennel ook Shih Tzu’s, en deze vond ik ook heel erg leuk. Mijn eerste hond was dan ook een Shih Tzu genaamd Chico, en daarna volgde al gauw Shih Tzu Joey. Hele lieve honden, maar niet goed genoeg voor de show. Ik had tenslotte genoeg honden van de familie Saasen waar ik mee kon showen. Elke show heb ik aan Junior handling deelgenomen en dat was ontzettend leuk.

Helaas zijn mijn Shih Tzu’s overleden, en hadden we Lhasa Frisco aangeschaft. Ook een hele leuke, maar dominante hond. Toch een overschakeling van de Shih Tzu naar de Lhasa… Ik dacht "als ik daar nou vacht op kan houden, dan kan ik hem ook meenemen".

Helaas kwam het bericht dat Ans Saasen was overleden, daarna waren de shows nooit meer wat het was. We waren een soort van team, waarvan er eentje er niet meer was. Toen dacht ik dat alles instorte, want we gingen niet meer naar de show en alles was anders.
Vastbesloten was ik dat zodra ik mijn rijbewijs haalde weer terug ging naar de show, maar dan met mijn eigen honden.
Dat is dan ook wat gebeurde toen ik Dusky kocht en later Faye. Mijn doel is om leuke honden te hebben en in de toekomst af en toe een nestje te fokken.

Na overleg met Bianca hebben we besloten dat ik de kennel vd Pacific Paradise ga voortzetten. We zullen zien waar de toekomst ons heen brengt…

Het Begin
Even Voorstellen...